Un turista mata a la seva parella en un hotel de Salou

Els agents van trobar el cos sense vida de la víctima estès a terra a l'interior de l'edifici

L'hotel Magnolia de Salou, on una dona ha mort de forma violenta

L'hotel Magnolia de Salou, on una dona ha mort de forma violenta / Mar Rovira/ACN

ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 30 anys per la mort violenta d'una dona a l'hotel Magnòlia de Salou (Tarragonès). Fonts policials han indicat que els fets van passar a les 21.30 hores de diumenge, quan es va es va rebre un avís procedent d'aquest allotjament que indicava que hi havia una dona ferida de gravetat. En arribar-hi, els agents van constatar que la víctima estava estirada al terra i que hi havia un home al seu costat que presentava una ferida que s'hauria produït ell mateix. Tot i que el personal del Servei d'Emergències Mèdiques va intentar reanimar la dona, no va poder salvar-li la vida. La víctima i el detingut compartien un vincle sentimental. Segons ha pogut saber l'ACN tots dos són estrangers, en concret europeus.

A causa de la ferida que presentava, l'home va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. La previsió és que passi a disposició judicial en les properes hores. La investigació està sota el secret de les actuacions. Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Tarragona s'han fet càrrec del cas. 

Fonts judicials han apuntat que diumenge a la nit va fer l’aixecament del cadàver de la víctima. Han afegit que la causa serà investigada pel jutjat de Violència sobre la Dona. Alhora, han assegurat que ni la dona ni l'arrestat tenien residència a l’Estat i que, per tant, en aquests moments no hi ha possibilitat d'acreditar antecedents de violència entre la parella.