Roben cinc figuretes de conills del gran pessebre municipal de Sabadell

Els fets s'han produit un mes després de la seva inauguració

Gran pessebre monumental de Sabadell ubicat a la plaza Sant Roc.

Gran pessebre monumental de Sabadell ubicat a la plaza Sant Roc. / Ajuntament de Sabadell

Redacció

Robatori en el gran pessebre municipal de Sabadell (Vallès Occidental), situat en la plaça Sant Roc (Centre). El passat 22 de desembre, el pessebre monumental de 360 graus va ser víctima d'un furt, concretament van sostreure cinc figures de conills d'un total de set que hi havia als seus inicis, tal com ha avançat Ràdio Sabadell i han confirmat fonts municipals.

El fet ha causat sorpresa, ja que no ha estat el robatori del nen Jesús, cosa que ja s'havia produït a Sabadell i en altres ciutats veïnes com Barberà i Terrassa.

Els fets van passar el darrer 24 de desembre, tan sols un mes després de la seva inauguració, cosa que preocupa l'Agrupació de Pesebristes de Sabadell, qui s'ha encarregat de la seva construcció. Des de l'entitat auguren que aquest sigui l'últim any que el gran pessebre se situarà en la plaça Sant Roc, després de quatre edicions, cosa que ja s'està consensuant amb l'Ajuntament de la ciutat.

A Sabadell, durant els últims anys no hi ha hagut "cap incident", segons apunten fonts municipals consultades per aquest diari. De totes maneres, el pessebre compta amb la vigilància policial pròpia de l'edifici del consistori i dels seus entorns, que en aquesta època "s'ha reforçat per a vetllar per la seguretat de tot aquest àmbit". Així mateix, les mateixes fonts detallen que aquesta vigilància es reforça amb seguretat privada en unes certes jornades.