Un home apunyala la seva dona a Terrassa i s'intenta suïcidar

L'agressor s'ha tirat d'un pont i es troba ingressat en un centre hospitalari

Pla de detall d'un lateral d'un dels nous vehicles dels Mossos d'Esquadra presentats al Complex Egara amb la imatge del telèfon d'emergències 112, el dia 11 de novembre de 2021. (Horitzontal)

Pla de detall d'un lateral d'un dels nous vehicles dels Mossos d'Esquadra presentats al Complex Egara amb la imatge del telèfon d'emergències 112, el dia 11 de novembre de 2021. (Horitzontal) / ACN

ACN

Un home va apunyalar la seva dona ahir divendres al vespre a l'interior d'un pis a Terrassa i li va provocar ferides lleus, segons ha avançat 'Metrópoli Abierta'. Els fets es van produir pels voltants de les 20.15 hores en un domicili del barri de Ca n'Anglada quan l'agressor va agredir amb arma blanca la seva parella, amb una ganivetada al pit. La ferida seria de poca gravetat i la seva vida no correria perill. Immediatament, l'home ha fugit de l'habitatge i s'ha intentat suïcidar tirant-se d'un pont a la mateixa cocapital vallesana. Es troba ingressat en estat greu en un centre hospitalari. Els Mossos d'Esquadra investiguen el succés com un nou cas de violència de gènere i com a homicidi en grau de temptativa.

Es tracta del tercer apunyalament a Terrassa en només tres dies. El passat dimecres 17 de gener un home va morir apunyalat en una baralla al carrer Bartrina i els Mossos van detenir un noi de 24 anys com a presumpte autor de l'agressió mortal. I el mateix dimecres a la nit dos homes van atacar-ne un altre al carrer de Núria i el van deixar ferit després de d'assestar-li diverses ganivetades.