Laura Vilagrà, nova vicepresidenta del Govern i Sergi Sabrià, nou viceconseller d'Estratègia i Comunicació

Aragonès avisa l'oposició que pot "abandonar tota esperança" de sembrar dubtes: "Culminarem el mandat"

Marc Bataller és nomenat nou secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió del Govern

El nou viceconseller d'Estratègia, Sergi Sabrià, i el nou secretari de Mitjans, Marc Bataller, a Palau

El nou viceconseller d'Estratègia, Sergi Sabrià, i el nou secretari de Mitjans, Marc Bataller, a Palau / ACN

ACN

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha nomenat la fins ara consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, com va nova vicepresidenta de l'executiu. A més, el palafrugellenc Sergi Sabrià serà el nou viceconseller d'Estratègia i Comunicació del Govern. Així ho ha anunciat Aragonès durant una compareixença aquest dimarts a Palau, on ha argumentat els canvis de cara a reforçar l'estructura "ja existent" de l'executiu. Així mateix, el president ha avisat l'oposició que pot "abandonar tota esperança" de sembrar dubtes sobre un avançament electoral: "Culminarem el mandat", ha afegit Aragonès. I ha reiterat que, amb els canvis, es confirma que el Govern té la voluntat de treballar per "fer la feina fins al darrer dia": "No deixem la feina a mig fer".

Marc Bataller, nou secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió del Govern

Marc Bataller (Figueres, 1976) ha estat nomenat nou secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió del Govern. Bataller substitueix en el càrrec Oriol Duran, que ocupa ara la vicesecretaria general de comunicació i estratègia d'ERC. Bataller va entrar com a director de comunicació del Departament de Salut amb Antoni Comín, un càrrec que va mantenir amb Alba Vergés. Actualment, era el responsable de comunicació del Departament de la Presidència, liderat per Laura Vilagrà. Llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va començar la carrera periodística al setmanari 'Hora Nova' i, després, va treballar al diari 'El Punt', primer a Figueres, després a Girona i, finalment, a Barcelona.

A 'El Punt' i al 'El Punt Avui' hi va treballar des de l’any 2000 fins al 2016, on va passar per les seccions de local, successos i política. També ha impartit formacions i cursos de comunicació de crisi i comunicació política.