Al final del passat novembre l'Ajuntament de Vall-llobrega va rebre un total de 161 instàncies relacionades amb el procediment de de la futura Sala Polivalent.

Aquest avantprojecte, presentat públicament durant la passada Festa Major local, ha originat el rebuig de bona part de la seva població, i també del partit a l'oposició (CiU).

Segons es va afirmar ahir en una nota de premsa, "un cop revisades totes les instàncies s'ha comprovat que en cap hi figura l'adreça del sol·licitant". Aquest fet, segons l'Ajuntament, "impossibilita" poder contestar individualment els interessats.

Per aquest motiu i, en vistes a la forta demanda, l'alcalde, Joaquim Esteva, atendrà personalment cadascun dels sol·licitants interessats i també tot aquell que ho demani. Les cites, que hauran de ser concertades prèviament, s'organitzaran la setmana del 12 al 16 de gener, dies en què els veïns podran adreçar-se a les dependències municipals per sol·licitar-les.

Respecte al polèmic projecte, l'Ajuntament creu que aquest "és necessari per satisfer les demandes de la seva població, ja que es basa en un programa de necessitats específiques i criteris de funcionalitat". La intenció és ubicar-lo a la plaça dels Països Catalans i que ocupi 1.962 metres quadrats.