El president del Partit Popular a Girona, Josep Enric Millo, ha demanat al Govern de la Generalitat que ampliï la dotació pressupostària destinada a les ajudes als propietaris forestals per netejar els boscos afectats per les nevades del 8 de març i que revisi el criteris per atorgar-les.

El dirigent popular fonamenta la seva petició en què el 70% de les propietats forestals perjudicades per la nevada s'han quedat sense ajuda econòmica perquè els 8 milions d'euros fixats per la Generalitat han estat insuficients; "això ha suposat que tan sols hagin rebut ajudes propietats que, a l'hora de la veritat, no representen més de 7.000 hectàrees", va apuntar.

Millo va afirmar que la convocatòria d'ajudes "està mal feta i mal plantejada i ha causat situacionsinaudites com, per exemple, que propietats molt afectades hagin quedat excloses davant de propietats poc afectades que sí que rebran ajudes". El diputat del PP va acusar el Govern de Montilla de crear falses expectatives i, a l'hora de la veritat, abandonar el sector.