Una noia de 22 anys va resultar ferida greu en un xoc frontal entre un cotxe i un camió ahir a la GI-555 a l'altura de Riudarenes. La via, que uneix Hostalric amb Sils, es va haver de tallar com a conseqüència de l'accident durant una estona, mentre hi van operar els equips d'emergència.

El sinistre es va registrar cap a dos quarts de dues de la tarda al quilòmetre sis d'aquesta carretera que compta amb una altra sinistralitat. En aquell moment un camió de la marca Iveco circulava per la via i va col·lidir frontalment amb un cotxe Ford Escort que conduïa una noia, Cristina S.A., de 22 anys. L'accident va tenir lloc en un revolt pronunciat de la via, a l'alçada de l'entrada del càmping Riudarenes.

La jove va quedar atrapada dins el vehicle com a conseqüència de l'accident i els Bombers van haver de treure-la del seu interior. La noia va quedar greument ferida a l'alçada de les cames i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar-la fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. En canvi, el camioner va quedar il·lès tot i la topada amb el turisme i va sortir del vehicle pel seu propi peu.

Fins als llocs dels fets s'hi van traslladar dues ambulancies i l'helicòpter medicalitzat del SEM, els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra. La via va quedar oberta al trànsit al voltant de les dues del migdia, quan es va retirar l'helicòpter de la zona.

Es dóna el cas que la carretera GI-555 és una via molt transitada i per on passa molt vehicle pesant. Un fet que la converteix en una àrea molt transitada i amb alta sinistralitat, ja que compta amb molts revolts i és estreta. A més, en dies de pluja com ahir s'hi solen registar sortides de via. La millora de la carretera de Sils a Hostalric és una demanda dels municipis de la plana de la Selva i el Govern fa cinc anys va anunciar que invertiria 11 milions d'euros per refer-la però no s'ha materialitzat.