L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha presentat aquesta setmana les obres de reforma i ampliació del pavelló als veïns del municipi. En el transcurs de l'acte, que es va celebrar a la sala d'actes de l'ajuntament, el regidor de Territori, Ramon Quintano, va exposar el projecte, que es va aprovar definitivament fa uns mesos. Està previst que tingui tres fases: a la primera, es faran nous vestidors i millores a la planta a nivell de pista; en la segona, es farà pròpiament l'ampliació d'aquest espai i en la darrera es farà la reforma de la part existent, amb lavabos i una planta d'accés. El cost total és de 821.240,54 euros, tot i que la primera fase és de 49.848 euros.

Quintano va recordar que inicialment el pavelló va ser concebut com un edifici polivalent, i no només com un lloc per practicar-hi esport. Amb tot, tal com va explicar, amb posterioritat a la seva edificació, el municipi s'ha anat dotant d'altres espais polivalents. Això ha comportat, segons Quintano, que l'ús del pavelló per a qüestions no esportives s'hagi convertit en pràcticament residual i, a fi que el pavelló esdevingui un espai condicionat exclusivament per a la pràctica esportiva, cal resoldre algunes qüestions. Així, va avançar que es farà algun vestidor més perquè els nois que practiquen esport federat es puguin canviar còmodament.

Així mateix, i atès que es necessita algun magatzem més per a desar-hi material -sigui esportiu o d'altra índole- es construirà una sala en condicions. També està previst instal·lar-hi unes mínimes graderies a la pista.

Finalment, també es va presentar el projecte per cobrir la pista de l'escola, que des de fa un temps s'està utilitzant amb bona acollida per les entitats. A més, els més petits podran sortir al pati també en dies de pluja.