04 de febrer de 2015
04.02.2015

Una avaria deixa 14 hores sense llum Molló i part de Camprodon

La fallada, de difícil reparació, estava en un conducte subterrani situat al camp de golf de Rocabruna

04.02.2015 | 08:53

Unes 14 hores van estar 522 abonats a Endesa de Molló i dels nuclis de Rocabruna i Font Rubi a Camprodon sense llum. Els efectes de l'avaria es van iniciar a les 18 hores del dilluns, dia 2 de febrer, quan 1.342 abonats es van quedar sense electricitat i van acabar cap a les 9 del matí del dimarts, dia 3 de febrer. En un principi la companyia va comunicar als alcaldes que tindria resolt el problema en 2 hores. Això no obstant, l'origen del tall va ser difícil de detectar. Davant les dificultats, Endesa va optar per instal·lar un grup electrògen això no obstant, la solució només va abastar 820 abonats.

Així doncs, el 522 restants es van quedar sense energia elèctrica en un dia molt fred. Els veïns consultats es van queixar de la manca de llum, d'aigua calenta per a la dutxa, de calefacció i de la manca d'energia per escalfar els aliments.

A 2/4 de 8 del matí, la companyia va anunciar als alcaldes que havia localitzat l'avaria en un conducte subterrani situat al camp de golf de Rocabruna. Trobat l'origen, van trobar-ser que era de difícil solucio. Davant d'això van optar per posar un segon grup electrogen que va entrar en servei a les 9 del matí. A partir d'aquí el problena va quedar resolt per als abonats. En canvi els tècnics de la companyia van haver de continuar treballant fins a la tarda, quan van poder retirar els grups electrògens.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook