03 de juny de 2015
03.06.2015

Quinze restaurants participen en una ruta que marida vi i gastronomia

03.06.2015 | 07:25

Quinze restaurants de les comarques de Girona participen en una iniciativa del celler Raimat per acostar la cultura del vi als consumidors i maridar aquesta beguda amb la gastronomia local. Es tracta de la ruta de «Converses a la carta», que es durà a terme fins al diumenge 14 de juny.
Els restaurants presenten en aquesta ruta menús especials a partir de l'Ànima de Raimat -amb preus a partir de 25 euros- elaborats a partir d'una revisió de la cuina tradicional que defineixi l'esperit del vi de Raimat. A les comarques de Girona, formen part de la ruta establiments com L'Aliança d'Anglès, La Plaça de Madremanya, La Banyeta de Banyoles i el Bubbles Gastro Bar, l'Occi o L'Argadà, de la ciutat de Girona.

Campanya a tot Catalunya
A tot Catalunya, més de 70 espais gastronòmics formen part d'aquesta ruta que reivindica l'art de les converses a taula, on poder compartir una història, una anècdota o una vivència amb un vi únic, un menjar exclusiu i sempre amb molt bona companyia.
El jurat del certamen internacional Mundus Vini 2015 ha reconegut el vi Ànima de Raimat amb una Medalla d'Or.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook