03 de desembre de 2015
03.12.2015

Dos armenis intenten entrar a Espanya amb visats falsos

La Policia Nacional alerta que pot ser una nova via d'entrada d'immigració il·legal - Procedien d'un vol del Marroc, on se'ls ha retornat

03.12.2015 | 13:27
Un dels visats falsos del passatger procedent del Marroc · Policia Nacional

La Policia Nacional de l'Aeroport Girona-Costa Brava ha enxampat dos ciutadans armenis que volien entrar a Espanya amb dos visats falsos. Ambdós han estat retornats a Rabat, lloc d'origen del viatge.

Els fets es remunten al 27 de novembre quan dos passatgers van baixar d'un vol procedent de Rabat. L'home i la dona en el moment de la revisió documental que duen a terme els agents de la Policia Nacional van mostrar passaports d'Armènia, juntament amb visat expedit per Alemanya amb durada d'estada de 90 dies i entrades múltiples.

Després d'una inspecció minuciosa, els policies van determinar que els visats inclosos en els passaports eren íntegrament falsos encara que a primera vista semblaven reunir les característiques formals i tècniques dels autèntics.

Per aquest motiu, van denegar-los l'entrada a Espanya i van ser retornats al lloc d'origen del viatge: Rabat (Marroc).

Amb aquesta actuació, la Policia Nacional alerta que s'ha pogut detectar una possible via d'entrada, d'immigració il·legal a Espanya, ja que no és habitual que ciutadans de països com Armènia, utilitzin el Marroc per entrar a Europa. Asseguren qe aquests ciutadans detectats són els primers a utilitzar aquesta via però que pot significar un via possible perquè altres ciutadans puguin utilitzar-la com accés al territori europeu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit