Un incendi agrícola es va produir ahir en uns camps segats situats a la zona del grup Sant Jordi de Sant Jordi Desvalls, on van haver d'intervervenir tres dotacions de la Generalitat de Catalunya.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l'avís quan faltava un minut per a les sis de la tarda. L'alarma es va donar quan un veí de la zona va alertar en veure les flames, que es trobaven just a tocar de la carretera. De fet, les flames eren molt pròximes a diverses cases que hi ha a la mateixa carretera.

Tot i la proximitat de les flames a les cases de la carretera, no va caldre desallotjar cap persona i ningú va resultar ferit. De fet, el fum tampoc va dificultar la circulació dels vehicles.

No va ser fins quan passaven vint minuts de les sis de la tarda quan els efectius dels Bombers de la Generalitat de Catalunya van poder perimetrar i encerclar el foc. Pels volts de les set de la tarda el van poder donar per extingit. L'incendi va cremar una hectàrea, principalment de camps segats.