Els Mossos d'investigació de la comissaria de Girona han determinat que l'home que van trobar lligat de mans i peus en un cotxe de Fornells divendres de la setmana passada es va inventar tota la història.

El veí de Figueres, un ciutadà xinès, va manifestar a la policia que el dijous a la nit tres falsos policies, en un vehicle, l'havien aturat al vial de servei de la Nacional II a Fornells de la Selva, quan sortia de la variant de Girona.

Segons va descriure la suposada víctima, els tres homes es van identificar com a policies i, tot seguit, el van lligar de mans i peus i li van tapar la boca.

En aquesta línia, relata que se li van emportar una bossa amb 120.000 euros, que l'home deia que portava en aquell moment.

No va ser fins a l'endemà quan pels volts de la una del migdia, un home que es trobava per aquesta àrea de Fornells de la Selva va veure un home que estava lligat a dins d'un vehicle i ràpidament va alertar el 112.

Els Mossos d'Esquadra van començar una investigació, que encara es troba en curs, però que determina que tota la història hauria estat un invent de la suposada víctima.

Deutes de joc

En aquesta línia, apunten que el veí de Figueres tindria deutes de joc i que va decidir simular el delicte dient a la policia que l'havien assaltat, l'havien abandonat a dins del cotxe i havia estat lligat durant 16 hores. Segons va dir li van robar 120.000 euros.

La policia considera que ha fet una simulació de delicte però encara està investigant el fet i, de moment, no s'hauria arrestat l'home, que actualment regenta un basar xinès.