L'accident de trànsit mortal que es va produir dilluns a la tarda a l'N-II a Sant Julià de Ramis no només va deixar una persona sense vida sinó que tres ocupants més dels vehicles van resultar ferits de gravetat. Una d'elles és una dona de 50 anys que anava en el turisme que va xocar frontalment contra la furgoneta del finat.

L'afectada inicialment va ser traslladada en estat de gravetat a l'hospital Josep Trueta. La dona ahir es trobava encara ingressada en aquest centre hospitalari, en concret a l'UCI, en estat molt greu. Pel que fa a la resta de ferits, un home de 47 anys també restava en el mateix centre sanitari i presenta diverses fractures. Segons fonts de l'hospital, es trobava en estat greu i està ingressat a planta. Finalment, l'acompanyant del finat, una dona de 29 anys era a l'hospital de dia d'urgències.

L'accident va deixar una víctima mortal, un home de 30 anys i de nacionalitat polonesa. Conduïa la furgoneta implicada en el sinistre viari.

L'últim sinistre viari mortal a les comarques de Girona s'havia produït el 18 de juliol. Un motorista va morir després de xocar amb un turisme a l'N-260 a Ribes de Freser. Amb la d'aquest dilluns a Sant Julià de Ramis, ja són 23 persones que han perdut la vida enguany a les carreteres de Girona.