18 de gener de 2018
18.01.2018

Les obres de l'escola acabaran a fi d'any i funcionarà a mig curs

Les obres s'han reprès a bon ritme després que hagin finalitzat amb èxit els treballs de neteja del fuel del subsol

18.01.2018 | 10:37
Els cartells de la construcció de la nova escola l´octubre de 2017.

Les obres de construcció de la futura escola Pirineu de Campdevànol van a bon ritme. Els treballs es van reprendre a finals de l'any passat després que la descontaminació del subsol es completés amb èxit. L'Ajuntament preveu que la construcció del nou centre acabi a finals d'any o principis del 2019. La idea és obrir l'escola al més aviat possible i fer el trasllat a mig curs. Aquest és un projecte molt reivindicat per al municipi.

El març del 2015 es va posar la primera pedra amb la previsió que les obres duressin uns 14 mesos i que el centre pogués entrar en funcionament el curs 2016-2017. El novembre del 2015, mentre es feien els fonaments del nou edifici, van saltar les alarmes amb l'aparició de fuel al subsol. Aquests terrenys eren propietat de l'empresa Comforsa, que els va cedir a l'Ajuntament

«La planta baixa de l'edifici ja està feta i estem dins dels terminis previstos», explica l'alcalde, Joan Manso. La idea és poder obrir-la al més aviat possible i fer el trasllat a mig curs. Segons el batlle, es podria donar el cas que els alumnes comencessin el curs a les instal·lacions velles i que per Nadal o Setmana Santa estrenessin les noves aules. De fet, ja compten amb el vistiplau d'Ensenyament, que ha entès la urgència, tenint en compte el retard del projecte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema