Unes obres a la C-66 al seu pas per Sant Julià de Ramis van provocar problemes de mobilitat en aquesta carretera i de retruc a l´autopista AP-7 al seu pas pel municipi. Es van generar retencions des de primera hora del matí, pels volts de quarts de nou. I és que els treballs van obligar a donar pas alternatiu en un punt de l´autovia de Banyoles. En concret, a l'altura del quilòmetre 33 de la via. Segons el Servei Català de Trànsit, les obres van generar retencions en un tram de sis quilòmetres. Unes cues que es van donar per finalitzades pels volts d´un quart de dues de la tarda.

Això de retruc va afectar els vehicles que procedeixen de l'autopista AP-7 i que volien accedir a la C-66, des de la sortida Girona Nord de la via ràpida. Aquest fet va provocar cues de vehicles que volien sortir en aquest punt que dona accés al Pla de l´Estany i al Gironès. I es van veure imatges de cotxes aturats al peatge de Girona Nord, a causa de les obres que es feien metres més avall.

Aquestes carreteres, cal recordar que van especialment carregades a primera hora del matí i molts vehicles es van trobar amb aquestes complicacions generades per les obres. Alguns usaris van enviar missatges al Servei Català de Trànsit via Twitter alertant-los que alguna cosa els tenia parats a la carretera.

Inicialment, Infoautopistas va anunciar a través de les xarxes que es devia a un accident de trànsit però en canvi, després es va confirmar que les retencions eren degudes a unes obres de manteniment en aquesta via que uneix el Gironès i el Pla de l´Estany.