Els CDR han abocat excrements i escombraries a les portes dels jutjats gironins de Figueres, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners. Les accions s'han repetit a Granollers, Manresa, Gandesa i Solsona en una acció per criticar la justícia amb el lema 'Quina merda de Justícia'.

Segons han informat en el seu compte de Twitter, critiquen la decisió sobre el pagament de l'impost de les hipoteques per part del Tribunal Suprem, que va determinar que havien de pagar-lo els clients; els desnonaments; la penalització de la llibertat d'expressió; la persecució de l'independentisme i el masclisme, entre d'altres.

Al jutat de Figueres també s'hi podia veure una creu groga amb la paraula "justícia" i al de Santa Coloma una pancarta amb "justícia de merda".

Els fems bloquejaven tota l'entrada a les portes principals d'accés a l'edifici que s'han precintat per procedir a la seva retirada. Al lloc s'hi han desplaçat Policia Local i Mossos d'Esquadra

Alguns usuaris s'han fet ressò de la protesta.

També se n'han fet ressó mitjans locals

A Twitter, els CDR han penjat nombroses imatges dels accessos als jutjats amb restes d'excrements i bosses d'escombraries juntament amb diversos cartells amb el missatge 'Merda de Justícia', i en una publicació fan la següent pregunta: A què fa olor la Justícia espanyola? Davant les seves portes hi trobareu la resposta'.

L'acció reivindicativa no ha causat alteracions en l'obertura i el funcionament dels jutjats, que han netejat els seus accessos i han iniciat la seva jornada amb normalitat i sense retards.