Els Mossos d'Esquadracom a presumpta autora d'un delicte d'estafa i apropiació indeguda per endur-se més de 4.000 euros d'un client. Les fonts policials argumenten que la denunciada ja va estar detinguda el mes d'octubre per aquest mateix delicte emportant-se més de 20.000 euros de diversos clients de l'agència.

La investigació es va iniciar després de tenir coneixement que la propietària d'una agència de viatges de Puigcerdà podria aprofitar les dades de la targeta de crèdit d'un client per efectuar altres compres alienes a la gestió del viatge. Els investigadors van constatar que, a banda de les despeses pròpies del viatge contractat, la propietària de l'agència presumptament es va apropiar d'uns 4.000 euros a càrrec del client. Els Mossos d'Esquadra concreten que, el passat mes de juliol, la propietària de l'agència es va apropiar fraudulentament de 1.818,55 euros i, posteriorment, de 2.484,55 euros més, per tal de fer diversos pagaments de l'agència aliens al viatge contractat i sense consentiment del titular de la targeta de crèdit.

En aquests moments, els Mossos d'Esquadra asseguren que la investigació continua oberta i no es descarta que hi hagi més persones afectades per aquest mateix delicte. Els agents recomanen a tothom que quan es facin pagaments amb targetes de crèdit, es revisi que els imports carregats al compte bancari coincideixin amb el valor de la transacció efectuada. La dona denunciada haurà de comparèixer davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà quan sigui requerida.