04 de desembre de 2018
04.12.2018
Diari de Girona

Premien un sistema ideat al Montilivi que detecta obstacles de les cadires de rodes

Una fundació reconeix projectes d'estudiants que milloren la qualitat de vida de les persones

04.12.2018 | 00:50
Premien un sistema ideat al Montilivi que detecta obstacles de les cadires de rodes

La fundació DomusVi, dedicada a promoure el coneixement i la formació de professionals dels sectors social i sanitari, ha premiat un sistema ideat per alumnes de l'institut Montilivi, de Girona, que permet detectar obstacles a les persones que utilitzen cadira de rodes. El premi guanyat pels gironins consta d'un diploma, 1.500 euros per als estudiants i 2.000 per al centre educatiu.

Es treball guardonat és el projecte ARNAU, Assistent Robòtic de Navegació Autonòma per Ultrasons, que ha rebut el premi al millor projecte de Formació Professional i de Batxillerat en l'àmbit del compromís social.

L'entrega de la tercera edició dels premis, que són d'àmbit estatal i inclouen una desena de categories, es va celebrar el 20 de novembre a Madrid.

Els responsables del projecte gironí són quatre estudiants del cicle formatiu de Manteniment electrònic i d'Administració i finances.

Les altres dues categories educatives del premi estaven obertes a centres educatiu de Primària i de Secundària. Tal com detallen els convocants dels guardons, l'objectiu és reconèixer el compromís social de persones i institucions que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones grans.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook