L’artista BlackBlock ha començat a treballar una façana de l’entrada del barri de Sant Miquel d’Olot amb un mural de grans dimensions. El treball està inspirat amb connotacions d’una de les festes més emblemàtiques del barri.

Es tracta de la primera de 4 intervencions que començaran en els pròxims dies. Rice Barcelona començarà dijous, 13 de desembre, a la paret de l’aparcament de l’empresa Bassols que dóna al carrer de Sant Miquel, justament davant d’on han de construir un mirador, Jofre Oliveres pintarà la paret del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, a la plaça Pala, i Eli Capdevila està en període de recollida de documentació per fer un mural inspirat en la festa del barri.

Pintar façanes amb murals va ser una de les propostes escollides pel Consell de Barri i és una de les accions del Pla Integral d’Accions de Millora de Sant Miquel. L'Ajuntament hi ha destinat 15.000 euros i l’objectiu és donar color al barri i reforçar la seva singularitat.

A més, pretén reforçar la identitat de barri i promoure l’orgull de pertinença entre els veïns i les veïnes. Abans de dur a terme el projecte, van realitzar diferents reunions per identificar possibles espais on pintar els murals i així encarregar les intervencions artístiques.