Els Mossos d'Esquadra van detenir, dimecres passat, un camioner de 50 anys i nacionalitat polonesa que conduïa amb una taxa d'alcoholèmia nou vegades superior a la permesa. Aquest conductor, a més, va tenir un accident amb un altre camió quan feia maniobres en un aparcament per incorporar-se a l'N-II a l'altura de Sant Julià de Ramis.

Van ser els mateixos testimonis de l'accident els qui van avisar els Mossos d'Esquadra. Els agents, un cop van arribar al lloc dels fets, van comprovar que el camioner polonès presentava signes evidents d'anar begut. Després de realitzar-li la prova d'alcoholèmia, el resultat va donar 1,37 mg/l, quan el límit per aquests conductors és de 0,15 mg/l.

Per aquest motiu, els policies van arrestar el camioner que, un cop va haver declarat davant del jutge de guàrdia, va quedar en llibertat.

Els fets van passar a quarts de deu del vespre del dimecres passat, 16 de gener, en un aparcament ubicat a l'N-II a l'altura de Sant Julià de Ramis.

El conductor, sense antecedents i amb domicili a Czestochowa (Polònia), va topar amb un altre camió quan feia maniobres amb el seu vehicle en un aparcament, mentre intentaba incorporar-se a la carretera.

Després de fer-li les proves pertinents, els agents el van arrestar i se'l van emportar a comissaria com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit.