Dos atropellaments ahir el matí a Olot i Blanes amb tres persones ferides. A la capital de la Garrotxa, dos homes de mitjana edat van resultat ferits amb pronòstic menys greu a causa d'un atropellament a la N-260 (carretera de la Canya).

El sinistre va tenir lloc a l'inici del pas de vianants que comunica la part de la calçada que separa els accessos a l'escola Llar i una nau industrial. L'accident va produir-se a les vuit del matí i els ferits van ser estat traslladats a l'Hospital d'Olot i la Garrotxa.

El sinistre va provocar retencions i circulació en un sol sentit de la marxa fins a dos quarts de nou del matí. Al voltant de les nou del matí, encara hi havia agents que feien els treballs de l'atestat. La zona on va tenir lloc l'atropellament té molta sinistralitat.

A Blanes, al carrer Anslem Clavé, hi ha haver un altre atropellament també ahir el matí. A dos quarts de deu del matí, es van haver d'activar la Policia Local de Blanes i el SEM perquè una dona havia estat atropellada per un vehicle a tocar de la vorera d'aquest cèntric vial. La dona va ser traslladada en estat de poca gravetat fins a l'hospital comarcal de Blanes.