La dona trobada morta a l'interior d'un cotxe a Bescanó era Conxita Feliu, cosina germana de la farmacèutica segrestada a Olot, Maria Àngels Feliu. Conxita va tenir un paper rellevant durant el segrest de la farmacèutica, no estalviant-se crítiques a la Guàrdia Civil i assegurant que fins i tot ella va ser investigada com a presumpta segrestadora. També va estar relacionada amb la polèmica en conèixer-se que la dona de Joan Casals, un dels sospitosos del segrest de la farmacèutica, es va allotjar en un hotel del qual Conxita era propietària a Barcelona. Concretament, Conxita Feliu va explicar durant el judici que la seva família li va demanar que es guanyés la confiança de la dona i que li intentés treure informació sobre el cas.

Per altra banda, Conxita Feliu va ser condemnada l'any 2012 a pagar 27.500 euros més els interessos a tretze parelles a les quals va deixar penjades després d'haver-se compromès a organitzar el seu banquet de casament al seu restaurant Mas Batlle de Quart. Feliu va contractar els banquets entre el segon semestre de 2010 i el primer de 2011 tot i patir seriosos problemes econòmics i conèixer que la podien desnonar.

El març de 2011 va desparèixer després d'enviar un correu electrònic a les tretze parelles en el qual assegurava que era «impossible» celebrar el banquet. Feliu va obrir les portes del restaurant l'any 2008 i amb el pas del temps va començar a tenir problemes econòmics i es va anar retardant en els pagaments fins deure uns 40.000 euros. Els propietaris de la masia on es trobava el restaurant la van denunciar i el mes de febrer de 2011 el jutjat va dictar una ordre imposant el desallotjament de Feliu.