24 de abril de 2019
24.04.2019
Diari de Girona

Vox presenta candidatura a quatre municipis gironins

Albert Terradas, cap del partit a la demarcació encapçala la llista per la ciutat de Girona. La formació de Santiago Abascal també es presenta a Figueres, Olot i Blanes

24.04.2019 | 20:11
Vox presenta candidatura a quatre municipis gironins

Girona, Figueres, Olot i Blanes són les quatre localitats gironines en les quals VOX ha aconseguit formar una llista. A Girona ciutat el jove Albert Tarradas Paneque encapçala la llista després de ser el candidat provincial més jove del partit de Santiago Abascal a les eleccions generals d'aquest diumenge. El segon de la llista es Francisco Javier Domínguez, coordinador de la formació a la ciutat.

En el tercer lloc es troba María Carmen Comas Viladot, enginyer tècnic agrícola i professora de secundària que ja es va presentar pel partit a les eleccions del 2015. En la quarta posició es troba Josep Cartañá, professor emèrit de la UdG i que també va formar part de la candidatura d'ultradreta les anteriors municipals, que finalment no es va presentar. A la llista també es troben noms que havien format part en el passat de llistes electorals de formacions com Falange a altres demarcacions. D'altres partits també provenen noms com la suplent Inés de la Higuera Romero de Tejada, que va encapçalar la primera llista municipal que el PP va presentar a Porqueres, l'any 2015.

A Blanes, el cap de llista de VOX és Pedro Bayonas Muñoz, la segona cara visible de la formació a Girona i que ha protagonitzat alguna intervenció a l'ajuntament de la localitat. En la segona posició es presenta Manuel Horrillo Alonso, coordinador d'una empresa de seguretat i control d'accessos. El número 4 també es dedica al món de la seguretat exercint de vigilant.

En el sisè lloc es troba un excandidat del Partit Popular, Juan de Dios Ardila Expósito, que es va presentar per aquest partit a les municipals del 2015 a la localitat de Viator, coneguda per ser una base de la Legió.

Vanessa Risquez Puertollano encapçala la llista de Figueres, que també es presenta al Senat per la demarcació, en aquest cas de suplent. Al segon lloc podem trobar a Luis Miguel Zamorano Cobos, treballador del ministeri de defensa. Al cinquè lloc es col·loca un empresari de la restauració, David Zurita. També trobem noms que havien estat a llistes del Partit Popular com Pedro Ylla, que va estar a la llista dels populars d'Avinyonet de Puigventós l'any 2011 o Aurora Caravaca que ho va fer a la Jonquera el mateix any.

Un vell conegut de la política local d'Olot és el cap de llista per Vox. Ignasi Mulleras, ja va ser regidor de l'ajuntament, formant part de Plataforma x Catalunya. Treballador de la mateixa empresa de seguretat que el número 2 de Blanes, Mulleras va fer-se conegut per la seva absolució després de conxorxar per provocar un accident de trànsit al número 1 de la formació Josep Anglada. Van ser absolts després que les gravacions que demostraven el pla s'invalidessin durant el judici. El taxista Antoni Galeote es presenta en la segona posició. A la cinquena es troba una excandidata de Plataforma x Catalunya, Eva Colomer Canalias, que el 2016 es va presentar com a suplent al Senat.

GIRONA


1. Albert Tarradas Paneque
2. Francisco Javier Domínguez García
3. María Carmen Comas Viladot
4. Josep Cartañá Pons
5. Aránzazu García García-Verdugo
6. Juan Antonio Buceta Ramillo
7. Josep Arenas Gálvez
8. Pere Busquets Frigola
9. María Teresa Rovira García
10. Lidia Martínez López
11. Lluís Bosch Serratosa
12. Víctor Martín Santano
13. Asier López Hervás
14. África García Astorga
15. María Teresa García Córdoba
16. Josua Román Sola
17. Javier González López
18. Charles Tibau Paneque
19. Carmen Parra López
20. Carmen Tebar Hernández
21 Juan Díaz Patrach
22. Marc Aguilera Ginesta
23. José Luis Rodríguez Ruiz
24. Verónica Giménez Casterge
25. Carolina Oya Quiñones
26. Sonia Rísquez Puertollano
27. Aniol Burés Fradera
Suplents
1. Inés de la Higuera Romero de Tejada
2. Alfonso Jaime Martínez Cañada
3. Isabel Acuña Arroyo

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook