El Vívid ha tancat la seva millor edició amb un ocupació mitjana del 90% a la majoria d'activitats. El festival, un mes d'experiències enoturístiques per la Ruta del Vi DO Empordà, ha ofert durant l'abril una cinquantena de propostes a l'Alt i el Baix Empordà amb prop de 2.200 places disponibles.

Unes 2.009 persones han assistit a les activitats programades aquest mes, amb una ocupació mitjana superior al 90%. Les dades suposen la xifra més alta d'assistents i el nivell més alt de totes les edicions. Una trentena de les activitats, a més, van exhaurir les entrades disponibles.

Entre les propostes més concorregudes, hi ha la Mostra de Vins de Roses, amb 650 participants; els tastos amb personalitat o monòlegs maridats (amb Carlos Latre, Yolanda Ramos, Pep Nogué i Anna Bertran), amb 280 assistents, i la III Marxa Popular entre Vinyes, que es va fer a Calonge-Sant Antoni, amb 150 caminants.

Segons una enquesta encarregada pel Patronat de Turisme, un 66,2% dels participants procedien de les comarques gironines, principalment de Girona, sumant un 20% del total. L'enquesta també recull que el 33,8% dels visitants van venir de la demarcació de Barcelona.

Pel que fa al perfil, el 47,05% ha fet les activitats en parella; el 39 %, amb amics, i l'11%, amb la família. Tres de cada quatre participants van fer un àpat a la zona i un 20% van pernoctar a la Costa Brava.