L'aeroport de Girona ha incorporat el servei Free Resort Flight Check-In de la companyia aèria Jet2.com, que permet la facturació dels equipatges en algun dels 12 hotels en els quals es presta el servei, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

El servei estarà disponible fins al proper 3 de novembre per als passatgers de l'aerolínia, i l'aeroport de Girona s'ha convertit en un dels deu aeroports, el vuitè d'Espanya, en què la companyia ho ofereix.

S'ha posat a la disposició de Jet2.com un espai per facilitar la descàrrega dels equipatges i dos mostradors de facturació perquè, en el moment de fer el registre en línia, els clients puguin contractar aquesta opció, que permet fer la facturació d'equipatges a la recepció del mateix hotel.

El servei es presta el dia de la sortida del vol des de l'aeroport de Girona, i allibera del seu equipatge els passatgers que el contractin fins que el seu vol arribi a la corresponent destinació.

Jet2.com s'encarrega del procés de trasllat des que recull i etiqueta els equipatges dels diferents vols del dia als hotels en què se sol·licita el servei, els transporta en camió de manera segura fins a l'aeroport i, una vegada a les instal·lacions, s'incorporen en el sistema d'inspecció en l'habitual tractament d'equipatges.

L'operador turístic Jet2Holidays i l'agència receptora World2Meet van anunciar a principis d'any que tenen l'objectiu d'augmentar un 10% el nombre de visitants britànics a la Costa Brava durant aquest 2019. Les companyies preveuen fer-ho a través de paquets turístics tancats en els 22 vols setmanals que Jet2 ofereix des de l'aeroport de Girona-Costa Brava procedents de Belfast, Birmingham, East Midlands, Edimburg, Glasgow, Leeds Bradford, Londres, Manchester i Newcastle.

Segons van explicar el passat mes d'octubre, durant el 2018 uns 40.000 turistes van viatjar amb paquets de vacances oferts per Jet2Holidays. La intenció és que a llarg termini es pugui doblar la xifra però de cara a aquest 2019 esperen arribar als 45.000 passatgers. De fet, l'operador turístic oferirà el 2019-2020 més de 91.200 places al litoral gironí.

«Vam arribar a la Costa Brava el 2016 i des de llavors no hem deixat de créixer. Hem invertit i apostat per aquest destí d'una manera responsable i som un grup financer estable», va afirmar Steven Heapy, CEO de Jet2Holidays.

«Volem més partners i més places hoteleres per seguir creixent a la Costa Brava, les possibilitats són enormes si treballem junts», va assenyalar l'alt directiu de la companyia.