Un avió que efectuava el trajecte Girona-Charleroi va patir l'impacte d'un llamp a pocs minuts d'enlairar-se de l'aeroport gironí, i va haver de fer mitja volta i tornar a aterrar. Per més seguretat, els passatgers van ser embarcats hores més tard en un altre avió, però l'ensurt no els el va treure ningú.

Un llamp va impactar el dissabte 18 de maig contra el vol FR6901, que uneix Girona amb Charleroi, que es va veure obligat a fer mitja volta 12 minuts després del seu enlairament, segons va informar la premsa belga i van confirmar posteriorment fonts d'Aena. Cap passatger va resultar ferit.

L'avió del vol FR6901 de la companyia Ryanair que havia sortit de Girona i que es dirigia a Charleroi, a Bèlgica, va haver de tornar a l'aeroport de sortida després d'haver estat impactat per un llamp, la qual cosa va provocar un incident tècnic. Segons Vincent Grassa, portaveu de l'aeroport de Charleroi, al qual es referia la publicació Sud Info, l'avió es va veure obligat a fer mitja volta a causa d'una alarma tècnica, encara que no es va confirmar que es tractés d'un problema relacionat amb el llamp.

Passatgers atemorits

De tota manera, citant un internauta que es va posar en contacte amb el mitjà de comunicació belga RTL Info, el mitjà de comunicació va escriure en el seu lloc que va ser el llamp el que havia causat l'avaria. «Un llamp va caure sobre el nostre avió. El pilot va donar la volta i vam haver de desembarcar amb el nostre equipatge (?) Vam sentir una gran explosió i vam veure un gran flaix (?). Tinc molta por de tornar a sortir», escrivia l'atemorit passatger, ja de tornada a l'aeroport de Girona i mentre esperava tornar a embarcar. «Amb quatre hores de retard, acabem d'aterrar a Charleroi en un altre avió. L'altre ha quedat clavat a terra. Més por que dolor», va assenyalar més tard.