07 de setembre de 2019
07.09.2019
Diari de Girona

Arrenca la donació de material escolar a Creu Roja

La recollida es farà avui a supermercats de Figueres, Girona i Olot per tal de lliurar-lo a infants vulnerables

07.09.2019 | 00:58
Arrenca la donació de material escolar a Creu Roja

L'onzena edició de «Tornada a l'Escola Solidària» va arrencar ahir i s'allarga fins avui. Es tracta d'una recollida de material d'escola a diversos supermercats per a famílies vulnerables. Durant aquests dies prop de 45 voluntaris de Creu Roja, que rebrà totes les donacions, faran una recollida del material als supermercats Carrefour adherits a través de la seva fundació solidària: Figueres, Girona i Olot.

L'empresa farà una donació directa de 1.770 euros en material d'escola que, segons estima Creu Roja en un comunicat, donarà cobertura a 240 infants de la província. A més, Carrefour igualarà cada donació que faci cada particular. Potseriorment a la recollida, les diferents assemblees de Creu Roja s'encarregaran de distribuir el material entre els milers de famílies beneficiàries amb menors a càrrec de cadascuna de les províncies participants.

En la passada edició d'aquesta campanya, la Fundació Solidaritat Carrefour va lliurar material d'escola per valor de 3.634 euros, que Creu Roja estima que es va repartir a més de 230 infants vulnerables gironins.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit