24 de setembre de 2019
24.09.2019
Diari de Girona
La Garrotxa

Olot ha demanat ser subseu del pròxim Mobile World Congress

La residència Faber d'Olot origen del contacte amb el congrés mundial de mòbils

24.09.2019 | 14:35
Francesc Serés, Pepa Pasamón i Josep Berga.

L'alcalde, Josep Berga, ha anunciat que Olot ha demanat ser una subseu de la quinzena edició del Mobile World Congress que tindrà lloc entre els dies 24 i 27 de febrer a Barcelona. Berga va anunciar la petició en el decurs de la presentació del curs 2019-20 de la residència Faber. «El Mobile Congress en aquests moments té ganes d'expandir-se en algunes altres ciutats de Catalunya», va posar en situació l'alcalde. Va afegir que els organitzadors del Mobile World Congress van contactar-hi quan van detectar l'existència del projecte Faber a Olot

La residència Faber es dedica a organitzar estades de talents per temàtiques a l'Hotel Riu. La finalitat és que persones rellevants de diferents sectors de la cultura o de l'ensenyament puguin contactar i compartir. Alhora, els residents traslladen els seus coneixements als experts locals i als centres d'ensenyament.

L'alcalde va explicar que l'interès dels organitzadors del congrés mundial de mòbils per Olot està fonamentat en la residència Faber. Segons ells, els organitzadors del Mobile Congress van considerar que la residència Faber podria acollir algunes persones i que un tema dels que es tractaran en el congrés es podria treballar a la residència Faber d'Olot.

L'alcalde va apuntar que no sap del cert si al final Olot aconseguirà ser una subseu del Mobile Congress, però va ressaltar el tema com una mostra de les possibilitats de la residència Faber d'Olot.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit