25 de novembre de 2019
25.11.2019
Diari de Girona
La Garrotxa

Aturen un home a Sant Esteve d'en Bas i li troben material robat en supermercats

Duia el senyal de la ITV caducat i tenia un requeriment judicial

25.11.2019 | 16:35
Aturen un home a Sant Esteve d'en Bas i li troben material robat en supermercats

Els Mossos d'Esquadra van detenir un veí de Barcelona a Sant Esteve d'en Bas per dur material robat a dos supermercats de les Preses al cotxe. El dijous, dia 21 de novembre, els agents van fer aturar el detingut en un control establert a la rotonda de la C-152, prop de Sant Esteve d'en Bas.

Els Mossos el van fer parar perquè van veure que duia el senyal de la ITV caducat. Un cop el van tenir aparcat, van comprovar que tenia un requeriment amb una ordre de detenció d'un jutjat de l'Hospitalet de Llobregat per un delicte contra el patrimoni.

Davant d'això, li van fer obrir el maleter on van trobar una gran quantitat de productes alimentaris i de neteja. Hi havia 80 caixes de càpsules de cafè, 4 ampolles de whisky, 5 ampolles de cava, 6 ampolles de licor, 61 pots de desodorant de diferents marques i 14 torrons. L'home no se'n va sortir a l'hora de donar una resposta de l'origen del material.

Quan els agents el van escorcollar li van trobar a sobre un aparell per desactivar les alarmes dels productes que es podien trobar protegits. També van veure que portava posat sota els pantalons una peça de roba elàstica de tipus que fan servir el ciclistes per poder ocultar els objectes que sostreia.

Els agents van detenir l'home pel requeriment judicial que tenia i després van esbrinar que els productes que duia els acabava de furtar a dos supermercats de les Preses. El jutjat de guàrdia d'Olot ha decretat llibertat amb càrrecs per al detingut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook