Una setantena de persones van participar en la neteja de mig quilòmetre de llera del riu Fluvià a Besalú. En concret, els voluntaris van pentinar tot l'espai que va des de sota el pont d'entrada a la localitat fins a la zona dels horts, que era la que va quedar més bruta com a conseqüència dels efectes del temporal Gloria.

La iniciativa va sorgir d'un grup de joves amb la voluntat de fer accions en favor del medi ambient, i va comptar amb la col·laboració d'altres entitats del poble i de l'Ajuntament de Besalú, que hi van aportar el material necessari per a la recollida, com bosses d'escombraries o guants. L'acció es va desenvolupar durant un parell d'hores en les quals es va netejar la llera d'arbrat i vegetació fluvial que havia quedat realment malmesa.

El temporal va deixar una forta petjada a la Garrotxa en forma de riuades. A Besalú, l'anella verda del Fluvià havia quedat afectada en alguns punts i s'havia omplert de troncs, plàstics i fustes. Els alumnes de l'Escola Malagrida d'Olot van recollir durant la setmana diferents residus al pas del Fluvià per la ciutat.