Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica del Gironès van detenir, el 14 de maig, una dona de 31 anys de nacionalitat espanyola i veïna de Porqueres, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluïd elèctric.

El passat 11 de maig, els Mossos van rebre un avís referent a un consum de fluïd elèctric que podia ser perillós per la seguretat de la instal·lació d'una casa a Porqueres.

Uns dies després, els Mossos van fer una entrada al domicili investigat i a la planta baixa van trobar tres estances plenes de plantes de marihuana. Van intervenir 717 plantes en diferents estadis de creixement.

També hi van trobar tots els elements necessaris per afavorir el creixement: focus, aparells d'aire condicionat... A més, van comprovar que la instal·lació estava connectada fraudulentament a la xarxa. El preu estimat de la droga és d'uns 6.418 euros.

Davant de les evidències, els agents van detenir la propietària de la casa. La detinguda, a qui consten antecedents, serà citada al jutjat de guàrdia de Girona.