La sisena campanya d'excavacions a la Torre de Campelles (Ripollès) -una construcció medieval fortificada- ha tret a la llum uns 20 metres lineals d'un mur de defensa d'entre els segles XV i XVII. Es tracta d'un element fins ara desconegut que s'hauria construït fora del fossar per reforçar encara més la defensa del castell, concretament estava col·locat al quadrant est del monument. La presència de ceràmiques vidrades ha permès datar aquest nivell. L'estructura està feta amb morter de calç i es creu que havia de tenir «més potència i ser més alt» però que, amb l'enderroc i el pas del temps, s'ha preservat només parcialment.

En una altra zona, també s'ha recuperat el que podria ser un baluard del segle XIX. Enguany també han sortit a la llum dues parets més modernes del segle XIX, les quals formarien part de la darrera fase d'ocupació del castell.

La darrera campanya va arrencar el 14 de setembre i actualment s'estan realitzant els treballs de consolidació. Preveuen que d'aquí a uns tres anys es reconstrueixi parcialment la torre central i pugui fer-se visitable.