Sis organitzacions, una persona i un territori han estat reconeguts per les seves bones pràctiques i la seva trajectòria en matèria de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) en l'acte de lliurament de Premis Respon.cat.

Més d'un centenar de persones van assistir de manera telemàtica dimecres de la setmana passada en la cinquena edició d'aquests reconeixements de referència a Catalunya organitzats per l'associació empresarial.

El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques GironinesGremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines pel seu programa ambiental de col·laboració amb un enfocament compromès amb la sostenibilitat va ser mereixedor d'un dels guardons.

La presidenta del Gremi, Sílvia Aliu, va dir en recollir el premi: «Necessitem la mà i l'escolta activa de les administracions. Gràcies entitats com Respon.cat que valoreu la feina ben feta amb guardons com el avui, que molt agraïts rebem». Amb tot, la presidenta va afegir: «Creiem que els somnis que heu premiat valen la pena perquè reflecteixen la vocació de treballar des d'un nosaltres ampli, inclusiu, que apel·la a reptes col·lectius a la responsabilitat social dels Gremis: la d'ajudar-nos i ajudar la societat amb un objectiu molt ambiciós: el de canviar el món».

En el decurs de l'acte es va projectar un vídeo de cada empresa reconeguda destacant les bones pràctiques de responsabilitat social. Els Premis Respon.cat 2020 tenen el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya.