Els Mossos d'Esquadra han detingut a Porqueres un conductor que va fugir d'un control mentre transportava dos quilos de marihuana

Els agents de Trànsit el van perseguir mentre circulava de forma temerària, gairebé atropella una dona i al final va acabar patint un accident. Del qual també va intentar fugir corrents.

L'arrestat és un jove de 23 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili desconegut, a qui acusen de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària.

Els fets van passar el mati del dia 5 de maig quan els Mossos de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona tenien un control de trànsit que s'havia establert a la carretera C-150a, a l'altura del punt quilomètric 16,6, a Porqueres. Durant l'operatiu, els agents van observar un conductor que feia ús del telèfon mòbil i que no portava el cinturó de seguretat.

Quan els agents li van donar les indicacions d'aturar-se, el conductor en va fer cas omís i va fugir a gran velocitat.

Al cap d'un quilòmetre va xocar amb un vehicle que estava estacionat i va continuar circulant de forma temerària. Els agents també van observar que va fer tres avançaments antireglamentaris i va estar a punt d'atropellar una dona que travessava per un pas de vianants.

Finament el vehicle va sortir de la via i es va accidentar. El conductor va sortir del vehicle i va intentar fugir corrents però va ser interceptat als pocs metres.

Quan els Mossos van comprovar l'interior de vehicle van trobar-hi, sota el seient de l'acompanyant, una bossa de plàstic amb quatre farcells plens de marihuana, uns dos quilos en total. Davant les evidències l'home va quedar detingut.

L'home, que no tenia antecedents, va passar el dia 6 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.