El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va visitar ahir Palafrugell i Figueres. A la població baix-empordanesa, Aragonès va fer parada al parc de Bombers i es va poder reunir amb membres del cos, entre els quals hi havia el cap de la regió de Girona, Jordi Martín.

Aragonès va poder veure les instal·lacions i també els vehicles del parc, situat a la zona industrial de la localitat baixempordanesa. Després de veure’s amb els efectius dels Bombers, el president de la Generalitat es va reunir amb l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, i el delegat del Govern a les comarques de Girona, Pere Vila.

Més tard, Aragonès es va traslladar a la ciutat de Figueres, on es va reunir amb l’alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó. Amb ella van visitar el mercat de la fruita i de la verdura de les places del Gra i Catalunya. El president de la Generalitat també va fer un recorregut per l’eix comercial de la capital de l’Alt Empordà. En aquestes visites, Aragonès va estar parlant amb marxants i comerciants. També va ser rebut pel cap dels Mossos d’Esquadra de Figueres i el de la Guàrdia Urbana.