Dues persones han mort en dos accidents de trànsit aquesta nit passada a l’N-II a Girona i a la C-65 a Santa Cristina d’Aro.

En un dels casos un veí de Banyoles va sortir del seu vehicle a la variant de Girona un altre cotxe el va atropellar mortalment. Mentre que en el cas del Baix Empordà, un veí de Calonge va perdre la vida en bolcar amb el cotxe.

El primer dels accidents d'aquesta nit negra va tenir lloc quan passaven 10 minuts de les deu a la variant de Girona, l'N-II. Per causes que encara els Mossos estan investigant, l’ocupant d’un turisme va sortir del seu vehicle al punt quilomètric 720,2 i el cotxe que circulava darrere el va atropellar mortalment. El finat és J. S. T., de 44 anys i veí de Banyoles. 

Arran de la incidència a l'altura de Campdorà, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

L'altre accident de trànsit mortal, va tenir una hora després. Cap a dos quarts d'onze els Mossos van rebre l'avís d'un altre sinistre en aquest cas al punt quilomètric 5 de la C-65, a l’altura de Santa Cristina d’Aro en sentit Llagostera.

Els Mossos de Trànsit investiguen les causes, però l'accident va consistir en una sortida de via i la bolcada d'un vehicle. A causa del succés, el conductor i únic ocupant, D. M, de 31 anys i veí de Calonge, va morir. 

 En aquest sinistre, es van desplaçar a lloc dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM, segons el Servei Català de Trànsit.

Tres morts en 4 dies

Des de diumenge han mort tres persones en accidents de trànsit a la província de Girona.

El del cap de setmana va tenir lloc a la Jonquera, quan un camioner en va atropellar un altre mortalment a l'N-II i posteriorment va voler fugir i va envestir un altre cotxe. Tres ocupants van quedar ferits. El xofer va ser aturat per altres camioners i arrestat per la Policia Local. Els Mossos a més van comprovar que anava molt begut i el jutge l'ha enviat aquesta setmana a presó provisional sense fiança.

26 morts a Girona

Amb les dues víctimes dels accidents de Girona i Santa Cristina, ja són 26 les persones que han perdut la vida a la província a conseqüència d'un accident de trànsit.

Una xifra elevada que s'està complicant aquest mes d'agost ja que en només cinc dies, ja han mort tres persones en aquestes circumstàncies.

Cal destacar que set de les víctimes en vies urbanes i interurbanes han perdut la vida en ser atropellades. L'últim cas el de la nit passada a l'N-II al seu pas per Campdorà, a Girona.