Nit de Cap d'Any tranquil·la i sense incidents per 'botellots' o festes il·legals a les comarques gironines

Mossos i Policia Local han muntat dispositius especials a la majoria de localitats de la demarcació

Pla mitjà de la plaça Independència de Girona buit la nit de Cap d'Any aquest dissabte 1 de gener de 2022. (Horitzontal)

Pla mitjà de la plaça Independència de Girona buit la nit de Cap d'Any aquest dissabte 1 de gener de 2022. (Horitzontal) / Gerard Vilà

ACN

La nit de Cap d'Any ha estat tranquil·la en general a les comarques gironines, pel que fa a festes il·legals o 'botellots'. I és que els Mossos i les Policies Locals d'arreu de la demarcació havien muntat dispositius per tal d'evitar aquest tipus d'esdeveniments. A Platja d'Aro, per exemple, el cap de la Policia Local, David Puertas, explica que han preparat la nit de Cap d'Any en dues fases. Una primera fins a les cinc de la matinada, on s'ha estat pendent d'evitar 'botellots' i festes il·legals en alguns espais de la localitat i l'altra a partir de les cinc fins a les nou del matí centrada en els controls d'alcoholèmia de conductors que entraven o sortien de Platja d'Aro.

En general, i llevat d'alguns ciutadans que no han respectat el toc de queda, la nit ha acabat sense incidents. On tampoc hi ha hagut cap problema ha estat a Mont-ras, al Baix Empordà, on la nit de Nadal hi va haver una macrofesta il·legal, en la qual es van desallotjar unes 300 persones.