El Mercat d’Olot va estrenar ahir la seva nova Aula Tast, que es podrà llogar a entitats i associacions i que començarà la seva activitat amb quatre tallers gastronòmics gratuïts. La nova aula, que se situa a la primera planta del mercat, està gestionada per l’Associació de Placers del mercat i té com a objectiu dinamitzar i donar a conèixer el mercat i els seus productes.

L’estrena de l’Aula Tast d’Olot va coincidir amb la inauguració de la cinquena edició de la Setmana Internacional dels Mercats a les comarques gironines, organitzada per la Diputació de Girona. Des d’ahir i fins al 31 de maig, s’han programat diverses activitats als mercats sedentaris de la demarcació.

Després de dos anys marcats per la covid-19, el propòsit d’enguany és recuperar l’essència de la iniciativa, de manera que es tornaran a potenciar les propostes a l’aire lliure i activitats dirigides als clients habituals als mercats i per captar-ne de nous.

La Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona organitza aquesta la amb el suport i la participació de la Diputació i dels mercats de Girona, Lloret de Mar, Olot, Palafrugell, Palamós, Portbou, Roses, Salt i Sant Feliu de Guíxols.