Control policial a Llagostera i Caldes de Malavella amb 24 vehicles denunciats

La majoria de denúncies són per conducció sota els efectes de l’alcohol i drogues i conduir amb el carnet caducat

Dispositiu policial durant el control de dissabte. | MARC SUREDA

Dispositiu policial durant el control de dissabte. | MARC SUREDA / ddg. llagostera i caldes de malavella

ddg. llagostera i caldes de malavella

Un control policial conjunt entre les policies locals de Llagostera i Caldes de Malavella dissabte al vespre va resultar en un total de 24 vehicles denunciats.

Els agents de les dues policies locals van dur a terme quatre controls en diversos punts de la carretera GI-674, situada entre els termes municipals de Llagostera i Caldes de Malavella i la C-65z, entre Llagostera i Cassà de la Selva.

En total es van controlar 41 vehicles i van ser identificades 43 persones. Es van tramitar un total de 23 denúncies administratives relacionades amb tinença de drogues, conduir sota els efectes d’estupefaents, amb el carnet caducat o sense el corresponent cinturó de seguretat o amb la ITV caducada. En un dels casos es va tramitar una denúncia penal per falsificació de la targeta d’ITV.

El conveni de col·laboració conjunta es va posar en marxa aquest mes d’abril entre les policies locals de Caldes, Llagostera i Cassà, i consisteix majoritàriament a sumar esforços fent controls de trànsit i seguretat ciutadana de forma conjunta. Amb aquest, ja han fet quatre controls coordinats. La primera actuació conjunta es va fer el 18 de juny, el segon el 24 el juliol i el tercer va tenir lloc durant la Festa Major de Caldes.

En aquestes actuacions les tres policies comparteixen recursos humans i fins i tot unitats com per exemple, la Canina de Caldes.