El Consell Comarcal del Pla de l’Estany visita els menjadors escolars gestionats per les AFAs

La voluntat de l’ens comarcal és «vetllar perquè tot el procediment de contractació s’adeqüi a la legalitat»

El president del Consell Comarcal, durant la visita. | CONSELL COMARCAL PLA DE L’ESTANY

El president del Consell Comarcal, durant la visita. | CONSELL COMARCAL PLA DE L’ESTANY / DdG. Banyoles

DdG. Banyoles

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany va donar dimecres el tret de sortida a la ronda de visites als menjadors escolars dels centres educatius de la comarca gestionats per les AFAs.

El president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Francesc Castañer; i la consellera d’Ensenyament del Pla de l’Estany, Maria Àngels Lladó; van visitar l’escola La Draga de Banyoles per a conèixer de primera mà el menjador escolar de l’equipament i «donar fe» del bon funcionament del servei.

Un curs més, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha delegat en les AFAs la gestió dels menjadors escolars dels centres educatius de la comarca. Segons l’ens comarcal, aquestes visites «volen ser una manera de posar en valor la tasca històrica que han fet les AFAs en la gestió dels menjadors escolars». A més, asseguren, «la voluntat del Consell és vetllar que tot el procediment de contractació dels menjadors escolars s’adeqüi a la legalitat». En aquest sentit, Francesc Castañer remarca que «confiem amb la feina que s’ha fet i es fa des de les AFAs però cal adaptar els procediments de contractació a la normativa vigent». A més, el president també apunta que «sigui quina sigui la fórmula que s’acabi escollint, volem que sigui la fórmula de totes les administracions implicades, AFAs i direccions dels centres».

Els propers centres que visitaran són les escoles Pla de l’Ametller, Can Puig, i Baldiri Reixac de Banyoles; i l’escola La Vall del Terri de Cornellà del Terri.