El Col·legi de Metges obre la beca d’ajut per a projectes de recerca i innovació

Dotat en 12.000 euros, s’adreça a treballs que aportin solucions tecnològiques per a la millora de la salut

DdG. Girona

El Campus Salut de la Universitat de Girona i el Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) han obert, la convocatòria de l’ajut e-health COMG per a projectes de recerca i d’innovació en tecnologies de la salut.

L’objectiu d’aquest ajut, dotat amb un màxim de 12.000 euros, és promoure projectes de recerca i d’innovació que donin com a resultat solucions tecnològiques que contribueixen a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones, que dotin als professionals sanitaris d’eines i mecanismes que contribueixin a la millora de l’assistència sanitària i que millorin la sostenibilitat del sistema sanitari.

La resolució de la beca es donarà a conèixer entre el 27 de març i el 28 d’abril de 2023. L’e-health COMG és la beca més quantiosa que atorga al COMG de les 6 ajudes anuals que dona a la formació i a la investigació. Constitueix una aposta de l’entitat col·legial, que la va crear el 2018, atès que la implantació de les TIC en salut es visualitza com un dels elements més transformadors del model assistencial de salut i social.