Mor la passatgera d’una motocicleta en una sortida de la via a Caldes de Malavella

Per causes que encara s'estan investigant, el vehicle s'ha precipitat per un barranc

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra senyalitza un accident, en una foto d'arxiu.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra senyalitza un accident, en una foto d'arxiu. / DdG

DdG

La passatgera d'una motocicleta ha perdut la vida aquesta tarda en una sortida de la via a la GI-681, a l'altura del punt quilomètric 5, a Caldes de Malavella, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta amb dos ocupants ha sortit de la via i s'ha precipitat per un barranc. Com a conseqüència de l'accident, ha mort la passatgera del vehicle. El conductor de la motocicleta ha resultat ferit crític i ha estat traslladat a l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 18.02 hores.

Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que han realitzat maniobres de rescat, i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l'afectació viària, la via continua totalment restringida al trànsit.

Amb aquesta víctima, són 20 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.