S'accidenta un cotxe amb tres lladres a Aiguaviva i els Mossos en busquen un que ha fugit

Han entrat a robar en una casa de la urbanització Santa Coloma Residencial · Els Mossos han detingut dos dels assaltants després del sinisrte

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra busquen un lladre que s'ha escapolit aquesta tarda després d'accidentar-se amb dos companys més quan fugien de la policia a Aiguaviva.

El cotxe ha patit el sinistre a tocar de l'aparcament de l'àrea de servei Califòrnia, que hi ha a tocar de l'A-2 a Aiguaviva. Abans però havien protagonitzat una persecució des de Santa Coloma de Farners.

És a la capital de la Selva interior on haurien comès el cop. Han entrat a robar en una casa de la urbanització Santa Coloma Residencial i segons les primeres informacions, una testimoni ha vist els lladres i ha alertat el 112. Els Mossos d'Esquadra han anat a la zona i han demanat suport també a la Policia Local de Santa Coloma. Els Mossos un cop a lloc, han sorprès els lladres i han iniciat una persecució.

El seguiment s'ha fet amb diverses patrulles i ha passat pel centre de Vilobí i algunes àrees residencials de la zona. Finalment, cap a quarts de quatre de la tarda, el vehicle en el qual anaven els lladres s'ha accidentat a l'àrea de servei Califòrnia.

Aquí és on els Mossos han pogut detenir dos dels lladres. El tercer ha pogut escapar-se. Se l'ha estat buscant per terra i aire després que fugís corrent del lloc dels fets. L'helicòpter dels Mossos ha donat diverses passades per la zona per enxampar-lo. A un quart de nou del vespre, no se l'havia localitzat.

Els dos detinguts estan en mans dels Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners. Es tracta de dos joves, un dels quals és multireincident.

La Unitat d'Investigació d'aquesta seu policial té oberta una investigació i segueix buscant l'altre implicat en els fets. Als dos arrestats de moment se'ls acusa de ser presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Subscriu-te per seguir llegint