Condueixen temeràriament des de Ribes fins a Alp i els Mossos els detenen per portar 22 quilos de marihuana

Van llançar dues bosses plenes de cabdells abans d'abandonar el vehicle i intentar fugir a peu · Els dos detinguts han ingressat a presó

La droga estava amagada en el maleter

La droga estava amagada en el maleter / Mossos

DdG

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes que van conduir temeràriament des de Ribes de Freser fins a Alp-

Durant el trajecte van llançar dues bosses plenes de cabdells. Posteriorment, van abandonar el vehicle i van intentar fugir a peu. Els Mossos però els van arrestar. En total duien 22 quilos de marihuana. Els dos homes detinguts, de 27 i 29 anys, van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Ambdós van ingressar a presó després de passar a disposició judicial.

Els fets es remunten al diumenge a la mitjanit quan una patrulla dels Mossos de la comissaria de Ripoll feia tasques preventives de seguretat ciutadana i va detectar un cotxe que anava a gran velocitat per la carretera N-260, al seu pas per Ribes de Freser.

Els agents van intentar aturar el vehicle però el conductor va fer cas omís de les indicacions i va fugir a gran velocitat.

Aquests agents van donar l’alerta als efectius de la comissaria de la Cerdanya i van demanar més suport policial, ja que el vehicle circulava per la GI-400 en direcció a la Molina.

Durant la fugida el cotxe va circular temeràriament. Va envair el sentit contrari de la marxa, posant en greu perill la circulació de la resta d’usuaris de la via.

Llança dues bosses de droga

Mentre les patrulles de la Cerdanya feien un control al Coll Sisè d’Alp, els Mossos van veure com el copilot passava al seient del darrere i llençava dues bosses per la finestra.

Poc després el cotxe va aturar la seva marxa i van sortir dos homes que van intentar fugir, però els els van detenir.

En l’escorcoll del turisme els Mossos van localitzar 380 euros en efectiu i 19 farcells de cabdells de marihuana. Aquests, sumats als dos que havien llençat durant la fugida i que s’havien recuperat, feien un total de 21 farcells de plàstics envasats al buit amb un pes de 22 quilos de droga.

Els detinguts, sense antecedents policials, van passar el dia 20 a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Puigcerdà, qui en va decretar el seu ingrés a presó.

La droga estava oculta al maleter

La droga estava oculta al maleter / Mossos