Multat amb 500 euros el xofer d'un camió per vessar vísceres d'animals a l'avinguda Sant Jordi d'Olot

La Policia Municipal d'Olot identifica el vehicle gràcies a les càmeres de vigilància i el testimoni dels veïns

Així va quedar el vial Sant Jordi després del pas del camió sancionat

Així va quedar el vial Sant Jordi després del pas del camió sancionat / Plataforma No és un vial

E.B.

La Policia Municipal d'Olot ha multat amb 500 euros el xofer d'un camió que va perdre part de la càrrega que transportava, vísceres d'animals.

Els fets van ocórrer aquest dilluns passat al migdia quan el camió d’una empresa de transports d’Osona que circulava per l’avinguda Sant Jordi amb la càrrega mal fixada, fet que va provocar la pèrdua de part del material que transportava en un tram del carrer.

El vehicle pesant transportava vísceres d’animals que van caure a la via, motiu pel qual va representar un perill per la resta de conductors, així com molèsties als veïns d’aquest sector de la ciutat, segons informa la policia.

En aquest post de Twitter de la plataforma No és un vial es pot veure com van caure les restes d'animals morts:

A través de les càmeres de videovigilància i de la informació facilitada pels veïns, els agents van poder localitzar el responsable del vehicle i denunciar-lo per una infracció de trànsit per la pèrdua de part de la càrrega, amb una multa per un import de 500 euros.

La Policia Municipal va activar els equips de neteja perquè poguessin netejar les restes de la carretera.

Aquesta no és la primera vegada que succeeix un fet similar en aquest vial d'Olot. La plataforma veïnal «No és un vial» ho ha denunciat en altres ocasions.