Més de 3.600 estudiants gironins s’examinen de la Selectivitat

Estudiants gironins fent la selectivitat en una imatge d'arxiu.

Estudiants gironins fent la selectivitat en una imatge d'arxiu. / Aniol Resclosa

Meritxell Comas

Meritxell Comas

A la convocatòria extraordinària de les PAU, que arrenca aquest dimecres, un total de 3.620 estudiants s’examinaran en el conjunt de les comarques gironines, 261 dels quals ho faran a Olot i 521 faran les proves des de Figueres

Els estudiants que es presenten enguany a la Selectivitat són l’última promoció de Batxillerat amb un currículum previ a l’actual llei, la Lomloe. No obstant, els canvis que es trobaran en el model d’exàmens seran mínims.

Dimcrecs serà el torn de Llengua castellana i literatura, Llengua estrangera i una matèria de modalitat (Anàlisi musical, Ciències de la terra i del medi ambient, Cultura audiovisual, Física o Geografia). Dijous els estudiants s’examinaran d’Història i de Dibuix artístic, Llatí o Matemàtiques; a més d’una matèria de modalitat (Dibuix tècnic, Història de l’art, Història de la Filosofia, Literatura castellana o Química). Finalment, divendres serà el torn de Llengua catalana i literatura i les matèries de modalitat (Electrotècnia, Grec, Fonaments de les arts, Matemàtiques aplicades, Biologia, Disseny, Economia de l’empresa, Literatura catalana o Tecnologia industrial).

En el conjunt de Catalunya, un total de 41.671 estudiants s’han matriculat a les PAU. Del total d’alumnes matriculats, el 78% prové de segon de Batxillerat. Els resultats de les proves es publicaran el 22 de juny.