Olot amplia els cursos del CataOlot durant l'agost

L'organització ha iniciat un grup de 20 persones més durant aquest mes

El regidor de cultura i Educació, Josep Quintana, informant de l'ampliació dels cursos del CataOlot.

El regidor de cultura i Educació, Josep Quintana, informant de l'ampliació dels cursos del CataOlot. / Ajuntament d'Olot

Redacció

El CataOlot és un projecte que va néixer arran la demanda i inquietuds dels mestres de les aules d'acollida per assegurar que aquells joves que havien arribat feia poc a Olot poguessin aprendre el català de forma àgil durant les vacances d'estiu, i integrar-se a la vida diària de la ciutat. Enguany, l'increment d'estudiants que volen cursar aquesta formació ha fet ampliar el nombre de places. Les 45 que hi havia inicialment es van omplir ràpidament, per això l'organització ha decidit iniciar un grup de 20 persones més durant el mes d'agost.

Aquesta iniciativa, que es troba dins del Pla Educatiu d'Entorn inclòs en el Pla de Millora d'Oportunitats Educatives d'Olot, està pensada per a infants i joves des de 5è de Primària fins a 4t d'ESO i es focalitza en lliurar les eines i la formació necessària perquè l'alumnat pugui millorar la seva comprensió oral, lectora i d'escriptura del català a través d'activitats de lleure. Així, mentre gaudeixin de les activitats de lleure i esbarjo també coneixen la ciutat d'Olot i es potencia l'aprenentatge continu.