Investiguen un mosso d'Olot per clavar una bufetada a un home que molestava els veïns de matinada

El vídeo s'ha fet viral i des de la Regió Policial de Girona han posat en coneixement els fets de la Comissaria General d'Investigació i Afers Disciplinaris

L'home havia estat cridant per la zona i creant molèsties de matinada

VÍDEO | Investiguen un mosso d'Olot per clavar una bufetada a un home que molestava els veïns de matinada

Eva Batlle

Eva Batlle

Un mosso d'esquadra va clavar una bufetada a un home aquest dijous de matinada durant una actuació policial per molèsties veïnals.

Les imatges s'han fet virals i des de la Regió Policial de Girona ho han posat en coneixement de la Comissaria General d'Investigació i Afers Disciplinaris que ho investiga, indiquen des del cos policial. Que també afirmen que ahir al vespre van saber dels fets.

Pel que fa als fets es remunten a dijous de matinada al carrer Bonaire de la ciutat d'Olot. Els Mossos d'Esquadra van ser requerits per un tema de molèsties veïnals. Concretament, l'home que es veu a les imatges i que està a terra assegut, havia estat cridant durant la matinada i molestava als ciutadans que intentaven dormir.

Quan hi van arribar els tres policies se'l van trobar a terra i sota l'efecte d'alguns tipus de substància i que seguia elevant la veu.

"A dormir la mona"

En el vídeo viral es veu com els policies arriben i li diuen que se'n vagi a dormir, concretament un d'ells li demana que se'n vagi "dormir la mona". L'home està assegut a terra i va incriminar els agents durant l'actuació.

Posteriorment, un dels agents li diu que calli "d'una vegada". Llavors és quan li clava una bufetada i l'home deixa anar una interjecció que no s’arriba a entendre en què li recrimina el cop. El policia torna a parlar-hi després del cop i li diu: "d'acord, ho has entès, estàs molestant, ves a dormir, et trobes més bé?"

Aquest vídeo s'ha compartit en diversos grups i les xarxes socials i aquest dijous, en van tenir coneixement els Mossos. Per això, des de la Regió en van informar la Comissaria General d'Investigació i Afers Disciplinaris per investigar-ho.