Enxampats quan fugien de Ripoll després d'intentar robar en dos domicilis

Els Mossos munten controls després dels fets i enxampen quatre lladres especialitzats en aquests tipus de fets en un cotxe a la C-1

Durant l'escorcoll els trobe estris que es fan servir en robatoris en habitatges 

Enxampats quan fugien de Ripoll després d'intentar robar en dos domicilis

Enxampats quan fugien de Ripoll després d'intentar robar en dos domicilis / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra van enxampar ahir el matí uns lladres que acabaven d'intentar robar en dos domicilis de Ripoll. Els fets van tenir lloc cap a les 10 del matí aproximadament a l’avinguda Ripollès de Ripoll.

Arran dels fets, els Mossos de Ripoll van informar als Mossos de Vic que un vehicle havia sortit de la població en direcció a Vic. En aquest hi anaveb quatre persones i que podrien estar implicades en robatoris amb força a domicilis. Els agents van establir un punt de vigilància a la C-17 a Tona (Osona) i en poca estona van veure passar un vehicle que coincidia. El van aturar i van identificar quatre persones.

En l’escorcoll del maleter van localitzar tot d’objectes que es fan servir en robatoris interior de domicilis. Els agents van intervenir un bec de lloro, una clau anglesa, tornavisos, claus planes, cargols, rossinyols, guants, entre altres eines.

La patrulla dels Mossos de Vic va contactar amb la patrulla de Ripoll i van poder comprovar que la descripció que facilitava un testimoni coincidia amb el vehicle i les persones que tenien aturades. Per tot això, van arrestar els ocupants pels volts de tres quarts de dotze. Els detinguts són tres homes d'entre 45 i 48 anys i una dona de 54. Estan acusats de ser presumptes autors de dues temptatives de robatoris amb força a Ripoll.

Lladres especialitzats

Tres dels detinguts compten amb antecedents policials per robatoris amb força a domicilis. Es dóna el cas que a més quan els agents van identificar a un dels ocupants, li constava una ordre de detenció de Mossos de Girona relacionada amb robatoris amb força a domicilis, segons informa la policia.